Marketing en
Communicatie

Marketing en communicatie

‘Hoe verhoog ik mijn omzet en hoe kan ik het beste reclame maken?’ MODEO helpt u de antwoorden te vinden door praktisch advies voor uw marketing – en communicatie.

Marketingplan

Na een gesprek met u en een analyse van de markt, maak ik voor u een marketingplan. Hierin beschrijf ik de positionering van uw merk of bedrijf, ofwel hóe staat uw merk in de markt ten opzichte van concurrenten. Ik geef u concrete marketing – en reclameadviezen waarmee u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen. U krijgt voorbeelden van marketing of bedrijfsvoering aangereikt waarmee u de omzet kunt verhogen of meer klanten kunt krijgen.
Samen bespreken wij uiteraard de inhoud van het plan. Als u zich er ook goed bij voelt, dan ligt er op dat moment een blauwdruk ofwel een duidelijk plan voor de strategie en de aanpak van uw marketing.

De uitvoering

De activiteiten uit het marketingplan kunt u vervolgens zelf oppakken of uitbesteden. MODEO kan echter ook de marketingwerkzaamheden voor u verzorgen. Bekijk hier welke diensten MODEO nog meer aanbiedt.

Voor vragen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met mij opnemen.

© Copyright 2023 - Modeo ®