Recensies

Google reviews over MODEO:

MODEO
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Frans Paul
Frans Paul
19:44 12 Jun 21
Meedenkers! Veel kwaliteit in hun optreden.prettig om mee te werken!
Harold Kuijpers
Harold Kuijpers
09:52 12 Jun 21
Was vroeger een collega van de eigenaar. Één van de beste (en aardigste)... marketeers die ik in mijn carrière tegen ben gekomen. Ze heeft een ongelofelijk goed gevoel voor de klant en ontwikkelt concepten op basis van diepe customer insights, welke ze vervolgens perfect uitvoert.lees verder
M. Volders
M. Volders
08:59 05 May 21
Janny is heel creatief en kan zich goed inleven in de materie. Ze heeft onze... complexe werkzaamheden op een begrijpelijke en toegankelijke manier vertaald en prachtig verwoord op onze nieuwe website.lees verder
info NXT Retail Benelux
info NXT Retail Benelux
10:16 22 Apr 21
Fijn bedrijf om mee te werken. Er wordt goed meegedacht, snel antwoord op... vragen en het eindproduct is helemaal naar wens. Aanrader!lees verder
nellie vanhaaften
nellie vanhaaften
16:20 01 Jul 20
Ondanks dat wij geen gebruik hebben gemaakt van jullie diensten ,hebben jullie... ons een hele grote dienst bewezen ,echt super !!!Wilfred en nellielees verder
Ivo Dekker
Ivo Dekker
16:04 10 Jul 19
Heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Komt afspraken na, op tijd en zelfs... met betere kwaliteit dan gevraagd. Denkt altijd mee en komt met concrete en pragmatisch oplossingen.lees verder
Marja Klijnkramer
Marja Klijnkramer
11:18 08 Jul 19
Wij (Nautische boekhandel Datema Amsterdam) zijn "per ongeluk" tegen Janny... Polak aangelopen op het moment dat wij bedachten dat er met enige regelmaat een nieuwsbrief moest komen. Janny heeft ons daar zeer mee geholpen. Wij leveren de input en Janny maakt er een mooi verhaal van en maakt de lay-out. Wij zijn erg blij met haar input en het meedenken op allerlei momenten! Wij raden u bij deze aan om zeker gebruik te maken van de diensten van MODEO cq Janny Polak.lees verder
Casper Plomp
Casper Plomp
15:54 04 Jul 19
Janny heeft voor ons bedrijf een schitterende website gemaakt, gebaseerd op het... briefpapier dat ze ook al had ontworpen.In fijne persoonlijke gesprekken heeft ze achterhaald wat voor ons belangrijk was en op basis hiervan heeft ze de teksten voor ons geschreven.Janny is gepassioneerd en denkt al een paar stappen verder dan wij zelf op dat moment al waren.Als ik nog een keer grote wijzigingen moet laten doorvoeren weet ik wel dat ik Janny weer in ga schakelen.Casperlees verder
Meer beoordelingen
js_loader

Overige recensies van Linkedin en Marktplaats:

De kracht van Janny blijft niet beperkt tot haar specialisme: Het bouwen en onderhouden van merken en labels door out-of-the-box te denken. Daarbij heeft Janny, en dat is uitzonderlijk, een duidelijk oog voor alle bedrijfsprocessen. Met haar samenwerken verhoogt niet alleen het bedrijfsresultaat maar ook de benodigde business happiness.

Janny is a marketeer and product development manager with a great eye for interior decoration. Her attention to details, passion for the brands she manages and willingness to share her ideas with others, is extra ordinary.

Wij (Nautische boekhandel Datema Amsterdam) zijn “per ongeluk” tegen Janny Polak aangelopen op het moment dat wij bedachten dat er met enige regelmaat een nieuwsbrief moest komen.

Janny heeft ons daar zeer mee geholpen. Wij leveren de input en Janny maakt er een mooi verhaal van en maakt de lay-out.  Wij zijn erg blij met haar input en het meedenken op allerlei momenten!

Wij raden u bij deze aan om zeker gebruik te maken van de diensten van MODEO cq Janny Polak.

Logo My-W Creations

Janny heeft voor ons bedrijf My-W Creations een schitterende website gemaakt, gebaseerd op het briefpapier dat ze ook al had ontworpen.
In fijne persoonlijke gesprekken heeft ze achterhaald wat voor ons belangrijk was en op basis hiervan heeft ze de teksten voor ons geschreven.

Janny is gepassioneerd en denkt al een paar stappen verder dan wij zelf op dat moment al waren.

Als ik nog een keer grote wijzigingen moet laten doorvoeren weet ik wel dat ik MODEO weer in ga schakelen.

Wij hebben zeer plezierig en goed samengewerkt met MODEO. Niet alleen brengt Janny Polak een zee aan retail ervaring mee, ook daagt ze ons (de opdrachtgever) en externe partijen uit kritisch na te denken en met innovatieve alternatieven te komen. MODEO kent de retail als geen ander en denkt ook graag mee aan de dag van morgen en de veranderingen die er binnen de retail gaande zijn of komen. MODEO heeft ons geholpen met het gehele innovatie traject, van brainstormen over waar het merk en haar producten in de toekomst moeten staan en hoe daar te komen middels en helder en goed doordacht projectplan. Deadlines worden door MODEO goed bewaakt en teamleden worden gedreven om zich hieraan te houden. MODEO is naast haar adviserende en coachende rol ook zeker zeer pragmatisch en operationeel betrokken geweest bij alle facetten van het project. Alleen hierdoor zijn wij in staat geweest een groot project als de herpositionering van Eastborn met een geheel nieuw pallet aan producten in een kort tijdsbestek te introduceren op een nationale beurs. MODEO is een fijne maar vooral professionele partner om mee samen te werken en dus beveel ik haar diensten dan ook sterk aan.

MODEO heeft voor ons bedrijf enkele advertenties ontworpen die we vervolgens in enkele regionale kranten hebben geplaatst. Mooie advertenties die er echt uitsprongen, mede door de creativiteit van Modeo. De samenwerking verloopt prettig, van beide kanten dragen we ideeën aan en MODEO vormt het geheel tot één marketing concept. Van advertentie voor de krant tot een marketing plan voor Facebook. Kortom, betrouwbaar en deskundig!!

Organisatie Hollandsch Slapen evenement, 1e editie 16-18 maart 2014

 • “Super mooie foto’s gemaakt, echt heel professioneel!”; “Het was super geregeld, boeket als dank!”, Hilding Anders Netherlands.
 • “Goed geregeld en verzorgd Janny! Gratis wifi, koffie, stroopwafels en leuke gasten. Bedankt voor de geweldige middag!”, A. Haarnack.
 • “Wij vonden het perfect geregeld en hopen contact met elkaar te houden.”, Gebr. Jonk.
 • “Een geweldige 1e dag. Groot compliment aan de organisatie, m.n. Modeo-Janny Polak. Alles is en voelde goed!”, W. Op ’t Einde, Euretco Wonen.
 • “Bedankt voor de goede organisatie en jouw hulp rond onze presentatie. Ik kijk er positief op terug!”, M. Burggraaf, Euretco Online.
 • “Dank je wel voor alle inspanningen die je hebt gedaan om dit event tot een succes te maken”, W. Fikse, Beddinghouse.
 • “Nogmaals complimenten met de beurs. Was zeer verzorgd en een super sfeertje”, J. van Spankeren, Bonnabenelux.
 • “Dank, Hollandsch Slapen wordt zo Hollandsch Slaapfeest”; “Prima catering bij Hollandsch Slapen, complimenten voor de organisatie”, M. Achtereekte, Vandyck.
 • “Vanmorgen dit mooie evenement bezocht. Ziet er goed uit!”, PeterBalsters Slaapcomfort.
 • “Mooie en comfortabele bedden gezien, Ook het bedtextiel zag er mooi uit. Goed geregeld!”, Truste bedden.
 • “Super goed jullie best gedaan hoor allemaal. Complimenten”, Beddenwinkel Slaaptijd.
 • “Hartelijk bedankt voor je goede zorgen! Het was een zeer geslaagd evenement” Namens alle deelnemers, Roelf Kok, Avek en Barry van Dongen, Norma.

“MODEO heeft mij uitstekend geholpen met het schrijven van het marketinggedeelte in het businessplan dat ik geschreven heb. Er zijn zeer goede ideeën aangedragen die zeker gebruikt gaan worden in de uitvoering van het businessplan.”

De persoon voor een perfecte organisatie en communicatie van een beurs of evenement.

© Copyright 2023 - Modeo ®