Website, Nieuwsbrieven en
Social Media

Website, nieuwsbrieven en social media

Website, social media en nieuwsbrieven. Wilt u een nieuwe website, nieuwsbrieven versturen of ondersteuning met social media?
MODEO helpt u graag.

Ik ontwerp en beheer uw website en verzorg alle content zoals de tekst en foto’s. Bij het maken van een nieuwe website kijkt u slechts af en toe over mijn schouder mee of ik op de goede weg ben. Kortom: een WordPress website volledig volgens uw wensen, zonder dat u er zelf veel tijd aan hoeft te besteden.

Teksten voor website of nieuwsbrieven schrijven

De teksten voor de website en nieuwsbrief schrijf ik na gesprekken met u over de doelstelling. Ik maak gebruik van uw brochures, product informatie, de (bestaande) website en uw eventuele social media accounts. Doordat ik met een ‘marketing-oog’ naar uw bedrijf kijk, schrijf ik altijd met uw doelstelling en doelgroep in mijn achterhoofd. Uiteraard hou ik ook rekening met Google, SEO, vindbaarheid enzovoort. MODEO maakt uitnodigende nieuwsbrieven en websites die gevonden worden via zoekmachines zoals Google.

NIMA Online Marketeer diploma

In 2015 heb ik in de avonduren de studie NIMA Online Marketeer gevolgd en succesvol met een diploma afgerond. Sinds die tijd heb ik al diverse websites gemaakt en ook bestaande websites voorzien van nieuwe content. Voorbeelden van websites die MODEO heeft gemaakt zijn uiteraard deze website en de websites van o.a. Rietreiger vakantielodge, Allround Watersport, Hurenineemskwartier, Volders|De Haan en My-WCreations.

Wilt u weten hoe MODEO u kan helpen met uw website of social media? Neem dan gerust contact met mij op. Dat mag ook ’s avonds en in het weekend.

© Copyright 2023 - Modeo ®