Websitebeheer uitbesteden

Teksten schrijven voor de website van De Slaperij in Zeist

Slaapverwekkend?

Eastborn Sixty Button boxspringbed bij de Slaperij in Zeist_lowres

Foto: Hilding Anders Nederland

Eastborn, onderdeel van Hilding Anders Nederland, bestaat 60 jaar en heeft een jubileum boxspringbed geïntroduceerd: de Eastborn Sixty. Deze limited edition boxspring staat ook in de showroom van de Slaperij. Dat – en ander nieuws – moet uiteraard ‘verteld’ worden op de website! Hoe regel je dat als ondernemer?

Hoe help ik ondernemers en detaillisten?

Het liefst neem ik alle zorg en werk uit handen van de klant. In dit geval heb ik zelf de foto’s van de ‘Sixty’ uit brochures en nieuwsbrieven van de fabrikant ‘gevist’. Qua rechten ‘durf’ ik die foto’s te gebruiken, omdat het gaat om ’t promoten van het product van de fabrikant zelf. Vervolgens heb ik de foto’s technisch aangepast en bewerkt zodat ze geschikt zijn voor website- en socialmediagebruik. Daarna de site van De Slaperij aangepast. Denkt u ook altijd aan interne linkbuilding? Ofwel een ander woord voor het maken van klikbare linkjes naar de juiste pagina’s ten behoeve van betere vindbaarheid? Aangezien de website primair voor de bezoekers is, heb ik ook een handige downloadknop voor de Sixty-folder voor de consument toegevoegd. Daarnaast nog allerlei andere technische acties ondernomen om de vindbaarheid van dit jubileum bed te optimaliseren. Denk aan de juiste titels voor de foto’s. Vindt Google fijn…

Vervolgens bijbehorende Facebookberichten en – aanbiedingen gemaakt, ingepland en de omslagfoto van de Facebookpagina van de Slaperij aangepast. Denk eraan wanneer je je omslagfoto aanpast dat je er altijd rekening mee houdt dat de essentie van de foto ook op mobiel zichtbaar is. Belangrijke tekst of info niet aan de zijkanten van de omslagfoto plaatsen. Kies daarom een omslagfoto van 851×315 pixels en houdt ca 150 pixels aan beide zijden vrij van belangrijke informatie!

Waarom help ik ondernemers en detaillisten?

Het is leuk en zinvol werk om te doen en ik vind het allesbehalve slaapverwekkend.😉Mijn klanten zoals de Slaperij weten het te waarderen. Zij hoeven zelf geen teksten en foto’s aan te leveren en achter de PC te kruipen. Zij kunnen hun aandacht op de klanten en de winkel richten.

Vanzelf?

Zou u stiekem ook wel willen dat uw website altijd ‘vanzelf’ ge-update wordt en klanten uw bedrijf en producten goed kunnen vinden? Stuur me dan een berichtje of bel 0612220331.

Dan ga ik graag voor u aan de slag!

MODEO: Marketingondersteuning voor Detaillisten en Ondernemers.

© Copyright 2023 - Modeo ®