MODEO garantie

MODEO garantie: Niet tevreden? Geen factuur!*

Bij de start van het project maak ik afspraken met u over de inhoud van de opdracht en het te verwachten resultaat. Daarbij wordt ook een overeenstemming gemaakt van het geschatte aantal benodigde uren en het bijbehorende budget. De afspraken voor de opdracht vallen onder het principe van de MODEO garantie voorwaarden.

Wat houden MODEO garantievoorwaarden in?

*Uiteraard houd ik u periodiek op de hoogte van de vorderingen van de opdracht. Zodra ik verwacht dat er meer, of minder uren nodig zijn, dan overleg ik direct met u de situatie.

Op het moment dat 10% van de afgesproken arbeidsuren bereikt zijn, evalueer ik met u de samenwerking tot op dat moment. Mocht u tevreden zijn over mijn bijdrage, gebaseerd op de vastgelegde afspraken in verband met de garantie, dan werk ik verder aan het project.

Wanneer u echter op dat moment toch wilt afzien van de verdere inzet van Modeo, dan kunt u op dat moment de opdracht zonder enige verplichting en betaling van gewerkte uren door Modeo, stopzetten. De analyses en werkzaamheden die ik heb uitgevoerd blijven dan eigendom van Modeo en u ontvangt geen factuur voor de reeds door mij gemaakte uren tot op dat moment.

Zou u ook graag meer tijd willen overhouden voor wat u leuk vindt en waar u zelf goed in bent? En wilt u de marketing werkzaamheden daarom dan graag uitbesteden? Ik help u graag.

Modeo biedt u de zekerheid dat de marketing en online marketing zorgvuldig en gegarandeerd goed wordt uitgevoerd.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de MODEO garantie of om even kennis te maken met elkaar en te bespreken of ik u kan ondersteunen met bijvoorbeeld uw marketing, communicatie, advertenties, uw website of Facebook.

Lees meer over de garantie van MODEO ook in de algemene voorwaarden van Modeo.

© Copyright 2023 - Modeo ®