Grafisch ontwerp,
tekst en DTP

Tekst en grafisch ontwerp

MODEO schrijf uw tekst en ontwerpt advertenties en promotiematerialen. Denk hierbij aan flyers, corporate brochures, stoepborden, banners, persberichten of huis-aan-huis folders. Ook voor online reclame zoals digitale nieuwsbrieven, websites of digitale buttons en – banners.

Reclamemateriaal: snel en vakkundig

Bij Philips, Campina en Hilding Anders heb ik veel samengewerkt met grafische ontwerpers en reclamebureaus. Ik werkte aan de ‘klantzijde’ zoals wordt gezegd. Hierdoor begrijp ik goed uw wensen en vragen. De afgelopen jaren heb ik mij geschoold in het grafisch ontwerpen en online marketing waardoor ik nu ook (digitale) advertenties en promotiematerialen voor u kan ontwerpen. Op basis van een paar steekwoorden maak ik uw reclamemateriaal: snel en vakkundig.

© Copyright 2023 - Modeo ®