Marketing ondersteuning en online marketing voor jachthaven

allroundwatersport_logo

Allround Watersport Meerwijck in Kropswolde is een prachtige jachthaven aan het Zuidlaardermeer, met de grootste watersportwinkel van het Noorden. Al een aantal jaar ben ik hun ‘sparringpartner’ en bied ik marketing ondersteuning. Ik beheer de Facebookpagina, ontwerp advertenties en verzorg updates in de WordPress website.

WordPress website voor jachthaven en watersportwinkel

Begin 2020 heb ik een geheel nieuwe, responsive website gemaakt voor de jachthaven en watersportwinkel van Allround Watersport. Zowel het ontwerp van de WordPress website, het schrijven van alle teksten als ook de structuur van de website heb ik hiervoor ontwikkeld.

Folder voor huis-aan-huis verspreiding

In 2017 heb ik een A3-vouwfolder gemaakt die in het verzorgingsgebied huis-aan-huis is verspreid. Een aantal steekwoorden waren voldoende om de folder te kunnen maken. Ik fotografeerde producten, schreef teksten en ontwierp en bestelde de folder. Hieronder een impressie van het werk van MODEO voor Allround Watersport.

Video voor social media

Onderstaande video heb ik gemaakt op basis van beelden van de eigenaar van de jachthaven. Deze sfeerimpressie heb ik op hun social media kanalen verspreid. Klik op de foto hieronder om de video te bekijken.Videomontage door MODEO

Suzuki Drive & Sail Event 2019 bij Allround Watersport Kropswolde

In 2019 ben ik gevraagd om een consumenten evenement te organiseren: Suzuki Drive & Sail Event. Lees er hier meer over en bekijk de foto’s!