Marketing werkzaamheden voor Conntact

Conntact logo

Conntact onderhoudt op een persoonlijke manier het contact tussen haar opdrachtgevers en hun bestaande relaties. Daarnaast benaderen de medewerkers van Conntact ook actief – uit naam van de opdrachtgever – bestaande en potentiële klanten. Voor een optimale bereikbaarheid van bedrijven bieden zij tevens een unieke en persoonlijke telefoon- en emailservice.

De eigenaresse Conny Oldenhuis heeft een paar jaar geleden MODEO gevraagd om haar te ondersteunen met marketing.

Regelmatig sparren we over de aanpak om in contact te blijven met haar eigen doelgroep. Daarbij schroom ik ook niet om af en toe de ‘rem’ op de marketinguitgaven te zetten. Leuke ideeën en initiatieven moeten immers wel resultaat opleveren.

Website content, nieuwsbrieven en advertenties verzorgd door MODEO

Eind december 2020 heb ik content geschreven voor de nieuwe website van Conntact. Het is een frisse site geworden met als doel om potentiële zakelijke klanten te laten zien welke dienstverlening Conntact aanbiedt en wat klanten vertellen over hun ervaringen met Conntact.

In de afgelopen jaren heb ik ook meerdere nieuwsbrieven voor Conntact mogen verzorgen. Dat doe ik nog steeds en met veel plezier. Ik schrijf hiervoor de artikelen, ontwerp de nieuwsbrief in Mailchimp, update het adressenbestand en verzorg de verzending.

Daarnaast adverteert Conntact zelf ook regelmatig in kranten. Ook voor het grafisch ontwerp daarvanwordt de hulp van MODEO regelmatig ingeschakeld. Ik schrijf dan vaak ook de tekst en bewerk af en toe ook aangeleverde foto’s. Een voorbeeld van een advertentie is hieronder te zien in de fotogalerij.

Daar ziet u ook enkele screenshots van de website en de nieuwsbrieven van Conntact. Hier kunt u overigens alle nieuwsbrieven van Conntact lezen.

Wilt u ook iemand voor uw marketing of het schrijven van teksten of verzorgen van nieuwsbrieven? Neem dan vrijblijvend contact met MODEO op.