Logo My-W Creations klant van MODEO

Huisstijl – Website  – Promotiemateriaal

My-W Creations is een professionele studio voor het borduren of bedrukken van kleding, textiel, tassen, bekers enz. Door het persoonlijke contact en de goede kwaliteit van de producten en het borduren en bedrukken, raad ik deze studio absoluut aan. De komende periode zal de website steeds meer werken laten zien. Heb je nu al een vraag of wens voor een geborduurd of bedrukt artikel dat je niet op de site ziet staan, dan kun je gerust contact opnemen met Wil Plomp van My-W Creations om je wens te bespreken.

MODEO is gevraagd om de huisstijl te ontwerpen en de nieuwe website te ontwikkelen. Ik heb onder meer het logo, de visitekaartjes, brief/factuurpapier, kleurkaarten, naambord voor op de gevel en verpakkingsstickers ontwikkeld en besteld.

Website ontwerp en content volledig verzorgd door MODEO

Voor de website heeft My-W Creations het volledige ontwerp, teksten en fotobewerking aan MODEO uit handen gegeven. De website is naar volle tevredenheid van de klant, binnen de afgesproken periode online gegaan. Op dit moment (v.a. augustus 2019) ben ik de website nog aan het optimaliseren. Mocht u tips of een opmerking hebben over de site, laat het mij of My-W Creations dan zeker weten.