Marketing en communicatie ondersteuning voor De Slaperij in Zeist

Slaapspeciaalzaak De Slaperij van eigenaar Einar van den Bogert ligt in centrum Zeist. De enorme kennis over slaapcomfort maakt dat Einar een gedegen en persoonlijk slaapadvies kan geven aan zijn klanten. Consumenten roemen dan ook zijn enthousiasme en zijn mooie overzichtelijke winkel. Aan MODEO is gevraagd om alle marketing en publiciteit voor De Slaperij te verzorgen. Van strategie tot en met de complete zelfstandige uitvoering zoals tekstschrijven, advertentie ontwerp, website etc.

Advertentie ontwerp, copywriting en social mediabeheer door MODEO

De hiervoor genoemde waarden van het merk ‘De Slaperij’, heb ik een aantal jaren geleden vertaald naar een thematische reclame met een vast stramien en een button. Dit herkenbare ‘stempel’ dat ik ontworpen heb, komt zoveel mogelijk terug in advertenties en op de website van De Slaperij.
Tijdens de  Corona – Covid19 periode is af en toe de ‘button’ in de advertentie zelf weggelaten. Deze werd dan wel toegepast in een kleine IM op de voorpagina van de kranten. In de 1/1 FC inhaker advertenties ín de kranten zelf, is meer gefocust op het geven van informatie, in combinatie met producten en een knipoog. Met succes want deze advertenties brachten tijdens de intelligente lock-down veel (potentiële) klanten naar de showroom van De Slaperij in Zeist. Zowel spontaan bezoek als ook op afspraak.

MODEO ontwerpt én ontwikkelt WordPress websites vanaf idee tot en met online

De website van de Slaperij is in 2018 door mij ontwikkeld. Ik verzorgde het hele traject vanaf het maken van de layout en sfeerfoto’s tot en met het schrijven van de website teksten.
Sinds die tijd beheer ik deze WordPress website voor De Slaperij en verzorg ik tekst en beeld voor de content.